Vakantiebestemmingen februari

De mooiste vakanties boek je bij:

Sunweb - vakantiebestemmingen
Vakanties - Prijsvrij

Zonvakantie februari bestemmingen

Waar is het warm in februari en wat zijn de leukste vakantiebestemmingen? In februari eens even lekker naar de zon? Er zijn veel mensen die naar de zon op vakantie gaan in deze maand, wat ook wel een winterzonvakantie wordt genoemd.

www.vakantiediscounter.nl/februari

Wat zijn leuke bestemmingen en wat zijn de tips voor 2024 en 2025? Doe inspiratie op door de aanbevelingen te bekijken.

De leukste zonbestemmingen in februari hebben wij voor je in een top 10 geplaatst. De 10 leukste zonbestemmingen bevinden zich zowel binnen Europa als buiten Europa.

Canarische eilanden - zonvakantie in februari

Canarische eilanden

Heerlijke zonvakantie

Kaapverdië in februari - winterzonvakantie

Kaapverdische eilanden

Prachtige resorts

Er zijn veel mooie bestemmingen waar je in februari kunt genieten van een heerlijke strandvakantie. De vliegtijd verschilt per land en varieert van 4 uur tot 10 uur. Ook de winter in ons land ontvluchten? In onderstaande landen is het warm en schijnt de zon. De temperatuur verschilt per vakantieland, in onze top 10 ligt de temperatuur tussen de 22 en 31 graden. Het is toch een heerlijk vooruitzicht om in februari ergens in de zon op een mooi strand te liggen en te genieten van een welverdiende zonvakantie?

Top 10 vakantiebestemmingen februari 2024

De top 10 mooiste zonbestemmingen in februari zie je hieronder. Ontdek de gemiddelde temperatuur, de vliegtijd en de kenmerken van de bestemming. Veel plezier met het bekijken van deze zonvakantie tips!

Vakantiebestemming februari - Kaapverdië

Kaapverdië

De temperatuur is in februari erg lekker (rond de 25 graden) op Kaapverdië. Een strandvakantie is dan ook een prima mogelijkheid. Na een vliegtijd van ongeveer 6 uur ben je in een totaal andere omgeving. Een zonvakantie op Kaapverdië in februari zorgt ervoor dat je het jaar weer goed kunt beginnen. Meer informatie over Kaapverdië.

Sal, Boa Vista

25℃

Tip: bekijk op de vakantiediscounter mooie reizen naar deze bestemming:

Vakantiebestemming februari - Canarische eilanden

Canarische eilanden

De Spaanse Canarische Eilanden zijn bij uitstek geschikt voor reizigers die graag aan de winter willen ontsnappen en op zoek zijn naar een warme bestemming. In februari ligt de temperatuur gemiddeld rond de 21 graden. Door de aangename temperatuur kan je ook genieten van bezienswaardigheden. De temperatuur kan per eiland verschillen. Welk eiland vind jij het mooiste? Meer informatie over de Canarische eilanden.

Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, Fuerteventura

21℃

Tip: bekijk op de vakantiediscounter mooie reizen naar deze bestemming:

Vakantiebestemming februari - Aruba - Bonaire - Curaçao

Aruba, Bonaire, Curacao

In februari naar Aruba, Bonaire of Curaçao? Wat een goed idee! Geniet er van een heerlijke zonvakantie met een temperatuur van rond de 30℃. Met een altijd aanwezig briesje zijn deze bestemmingen bij uitstek geschikt voor een strandvakantie voor stellen of gezinnen. Nu rest alleen nog de vraag, welk eiland gaat het worden? Ontvlucht de winter in Nederland, hier is het namelijk 30℃. Meer informatie over Aruba, Bonaire en Curaçao.

Populaire zonbestemming

30℃

Tip: bekijk op de vakantiediscounter mooie reizen naar deze bestemming:

Vakantiebestemming februari - Dominicaanse Republiek

Dominicaanse Republiek

De Dominicaanse Republiek is één van de grootste eilanden van het Caribisch gebied. Je kunt hier ontspannen op het strand, maar ook voor avontuurlijke watersporten kiezen en bezienswaardigheden bekijken. Benieuwd naar de charme van de Dominicaanse Republiek? Dan valt deze trip je in februari zeker aan te raden! Meer informatie over de Dominicaanse Republiek.

Dominicaanse Republiek

28℃

Tip: bekijk op de vakantiediscounter mooie reizen naar deze bestemming:

Vakantiebestemming februari - Mauritius

Mauritius

Mauritius bevindt zich in de Indische Oceaan en is voor velen een geliefde locatie voor een winterzonvakantie. Je zult er relatief weinig toeristen tegenkomen, want de rust en de natuur voeren hier de boventoon. Met een gemiddelde maximum temperatuur van zo’n 30 graden is deze bijzondere bestemming zeer geschikt om te bezoeken in februari.

Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, Fuerteventura

30℃

Tip: bekijk op de vakantiediscounter mooie reizen naar deze bestemming:

Vakantiebestemming februari - Mexico - Cancun

Mexico

Mexico is een veelzijdige en populaire zonbestemming in februari. Terwijl het in Nederland winter is kan je in dit vakantieland genieten van warme temperaturen die kunnen op lopen tot bijna 30 graden. Mexico heeft prachtige resorts die vaak direct aan het strand liggen. Meer informatie over Mexico.

Playa del Carmen, Cancun

29℃

Tip: bekijk op de vakantiediscounter mooie reizen naar deze bestemming:

Vakantiebestemming februari - Zanzibar

Tanzania

De stranden van Zanzibar zijn prachtig door het witte zand en de helderblauwe zee. Een ideale plek om te duiken en te snorkelen. Een strandvakantie op het eiland Zanzibar in februari is een goede keuze, het is er daar namelijk ruim 30 graden. Meer informatie over Tanzania.

Zanzibar

34℃

Tip: bekijk op de vakantiediscounter mooie reizen naar deze bestemming:

Vakantiebestemming februari - Dubai

Dubai

Op zonvakantie in februari naar Dubai? Wij vinden het een geschikte plek door de aangename temperatuur van zo’n 25 graden. Geniet van alles wat Dubai te bieden heeft, zoals de vele bezienswaardigheden en de mooie stranden. Meer informatie over Dubai.

Dubai

25℃

Tip: bekijk op de vakantiediscounter mooie reizen naar deze bestemming:

Vakantiebestemming februari - Malediven

Malediven

De Malediven zijn bij uitstek geschikt als zonbestemming wanneer het hier winter is. Even weg van het winterse weer en genieten van warme temperaturen, zo rond de 30 graden. De Malediven staan bekend om haar prachtige stranden en azuurblauwe zee. Meer informatie over de Malediven.

Prachtige stranden

30℃

Tip: bekijk op de vakantiediscounter mooie reizen naar deze bestemming:

Vakantiebestemming februari - Egypte

Egypte

Egypte heeft mooie stranden en prachtige all inclusive resorts waar het je aan niets zal ontbreken. In februari is het er zo’n 24 graden. Een ideale temperatuur voor een strandvakantie, maar ook om erop uit te gaan en bezienswaardigheden te bezoeken. Meer informatie over Egypte.

Hurghada, Marsa Alam

24℃

Tip: bekijk op de vakantiediscounter mooie reizen naar deze bestemming:

Waar is het warm in februari?

Waar is het warm en wat zijn de populairste warme landen in februari? Zoals je in onze top 10 kunt waarnemen zijn er veel mogelijkheden om op zonvakantie te gaan. Zelfs wanneer je op zoek bent naar de warmste vakantielanden, met temperaturen van 30 graden of meer, is er meer dan voldoende mogelijk.

Dit vinden wij de top 5 met bestemmingen waar het ongeveer 30 graden is in februari:

De overige bestemmingen zijn ook warm, alleen dan tussen de 21℃ en de 29℃. Deze temperaturen zijn natuurlijk veel aangenamer in deze wintermaand dan in ons land.

Waar schijnt de zon in februari?

Waar in februari schijnt de zon wel en kun je genieten van de warmte? Met een strandvakantie in februari kun je het jaar prima beginnen. De voorjaarsvakantie is voor veel mensen de eerste vakantie van het jaar. Waar in februari kun je het beste heen gaan voor de meeste zon en het warmste klimaat? De zonbestemmingen voor februari kun je hieronder bekijken.

Ben je nog niet zeker van je bestemming? De top 10 vakantiebestemmingen voor februari geven precies weer waar je heen moet gaan. Wat dacht je van Mexico, Egypte of de Canarische eilanden? Stuk voor stuk mooie bestemmingen met een heerlijk klimaat in februari.

Kindvriendelijk

Ben je van plan om met het gezin op zonvakantie te gaan in februari maar weet je nog niet naar welk land? Je weet al wel dat je de zon en de warmte wilt gaan opzoeken, maar welke bestemming gaat het worden? Het is aan te raden om goed te kijken naar de accommodatie, voldoet deze aan de wensen van de kinderen? Zijn er voldoende glijbanen en speeltuinen? Is er genoeg te doen voor de kinderen, zoals een mooi zwembad? Daarna kan je je vooraf afvragen wat je maximale vliegtijd mag zijn. Indien je een bestemming zoekt met een korte vliegtijd, dan raden wij de Canarische eilanden aan. Hier zijn ook veel kindvriendelijke resorts. Geen probleem om verder te vliegen? Dan raden wij aan: de ABC-eilanden, Dubai en Egypte.

Vakantiebestemmingen 2024 – 2025

De vakantiebestemmingen van 2024 en 2025 hebben wij al voor je gevonden. Per maand kan je de meest populaire zonbestemmingen bekijken. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een zonvakantie in het voorjaar of najaar en ben je benieuwd waar het op dat moment warm is? De leukste zonbestemmingen per maand vind je in onze top 10. 

Vakantiebestemmingen - aanbieders
Zonvakantie bestemmingen - Sunweb

Leukste vakantiebestemmingen

Zonvakantie bestemmingen: