Vakantiebestemmingen november

De mooiste vakanties boek je bij:

Sunweb - vakantiebestemmingen
Vakanties - Prijsvrij

Zonvakantie bestemmingen november 2024

Waar is het warm in november en wat zijn de leukste vakantiebestemmingen?

De beste vakantiebestemmingen voor een zonvakantie in november hebben wij voor je gevonden. Bekijk de vakantielanden die wij het leukste vinden en waar het warm is in november. Bekijk hieronder de mooiste vakantiediscounter bestemmingen:

Vakanties november

www.vakantiediscounter.nl/november

Het is voor veel mensen iets om naar uit te kijken: een zonvakantie in november. Maar wat zijn nu de leukste zonbestemmingen?

Waar is het warm in november en wat zijn de populaire bestemmingen van dit moment?

Aan de hand van de gemiddelde temperatuur in deze maand hebben wij een handig overzicht gemaakt van populaire zonbestemmingen. Zowel binnen Europa als buiten Europa zijn er zonnige vakantielanden waar het warm is.

Kaapverdië

Vakantiebestemmingen november - Kaapverdië - Touareg resort

Waar is het warm in november? Onder andere in Kaapverdië! Dit hotel op Boa Vista is onze favoriet.

Canarische eilanden

Canarische eilanden - november - Gran Canaria

Onze favoriete zonbestemming, wat dacht je van dit mooie resort op Gran Canaria?

Waar is het warm in november?

De mooiste vakanties naar heerlijk warme vakantielanden. Direct aan het strand, met of zonder kinderen, er is voor iedereen een geweldige vakantie.

Curaçao – Aruba – Bonaire

Vakantiebestemming november Aruba, Curacao en Bonaire
Top bestemmingen
Curaçao
Aruba
Bonaire

De Nederlandse Antillen wordt gevormd door Aruba, Bonaire en Curaçao en is bij veel reizigers en geliefde vakantiebestemming in november. Het gehele jaar door heeft het hoge temperaturen, gemiddeld zo’n 27 tot 33 graden, en de stranden zijn paradijselijk wit. Bekijk het weer in en ontdek de mooiste vakanties naar Aruba, Bonaire en Curaçao in november.

Canarische Eilanden

Canarische eilanden vakantiebestemming november
Top bestemmingen
Fuerteventura
Tenerife
Gran Canaria

De Canarische Eilanden zijn een populaire vakantiebestemming in november. Op deze bestemming kan je genieten van een heerlijke winterzon vakantie in het naseizoen. De temperatuur is in deze maand niet zo hoog als in de zomer, de gemiddelde temperatuur ligt rond de 23 graden. Dit verschilt per eiland, ontdek de verschillen en de mooiste vakanties in november.

Griekse Eilanden

Top bestemmingen
Kreta
Kos
Rhodos

De Griekse eilanden zijn minder warm in november dan bijvoorbeeld de Canarische. Ook verschilt de temperatuur per Griekse bestemming in de maand november. Is Griekenland een geschikte vakantiebestemming voor deze maand? Afhankelijk van je vakantiewensen is het zeker een optie, helemaal als je niet van de warmte houdt. De gemiddelde dagtemperatuur ligt, afhankelijk van het eiland, boven de 20 graden.

Cyprus

Vakantiebestemming november Cyprus

Met een gemiddelde maximale temperatuur overdag van zo’n 21 graden is Cyprus een uitstekende vakantiebestemming in november. Het is een geschikte winterzonvakantie wanneer je niet van hoge temperaturen houdt. Doordat november in het naseizoen valt is het qua toerisme rustig op Cyprus. Gemiddeld kent deze maand per dag zo’n 7 zonuren. Cyprus ligt in de Middellandse zee en heeft mooie bezienswaardigheden en stranden.

Kaapverdië

Kaapverdië in november
Top bestemmingen
Sal
Boa Vista
Santa Maria

Kaapverdië, ook wel de Kaapverdische eilanden genoemd. De Kaapverdische eilanden liggen in de Atlantische Oceaan op ongeveer 6 uur vliegen vanuit Nederland. Het is een ideale vakantiebestemming in november vanwege het aangename weer. In november ligt de gemiddelde maximum temperatuur op zo’n 27 graden. Een perfecte winterzonbestemming dus, wanneer je op zoek bent naar een zonvakantie.

Dubai

Dubai als vakantiebestemming in november
Top bestemmingen
Dubai Stad
The Palm Jumeirah

Dubai in november is voor veel mensen een geschikte winterzonbestemming vanwege de aangename temperatuur. De gemiddelde maximum temperatuur in Dubai in november ligt rond de 30 graden, ideaal voor een heerlijke zonvakantie in de wintermaanden. Gemiddeld heeft deze vakantiebestemming zo’n 9 zonuren per dag en is de zeewatertemperatuur ongeveer 27 graden deze maand.

Egypte

Vakantiebestemming Egypte
Top bestemmingen
Hurghada
Marsa Alam
Sharm el Sheikh

Egypte is een ideale vakantiebestemming in november vanwege de aangename temperatuur. Is het warm deze periode? De gemiddelde maximum temperatuur is 25 graden. Naar deze winterzonbestemming vlieg je in ongeveer 6 uur. Egypte heeft veel mooie plekken en prachtige stranden. Geniet er van een heerlijke zonvakantie in november in één van de prachtige resorts.

Waar schijnt de zon in november?

Warme vakantielanden in november

Er zijn diverse vakantiebestemmingen waar het warm is in november. De vraag is, naar welke warmte ben je op zoek? Is dit bijvoorbeeld een aangename 20-25 graden of gaat je voorkeur uit naar 30 graden of meer? In november is het in Nederland winter en koud, veel mensen kiezen ervoor om naar een warme zonbestemming te vliegen.

Vakantielanden waar het 25 – 30 graden is in november:

  • Aruba, Bonaire, Curaçao
  • Egypte
  • Dubai
  • Kaapverdië

Vakantielanden waar het 20 – 25 graden is in november:

  • Canarische eilanden
  • Griekse eilanden
  • Cyprus

Vakantie november 2024

Waar is het warm in november en waar schijnt de zon?

Ben je op zoek naar een leuke vakantiebestemming in de maand november? Er zijn diverse mogelijkheden. De gemiddelde maximum temperatuur kan 25 graden worden op een aantal bestemmingen.

Uiteraard ben je benieuwd naar het weer en de gemiddelde temperatuur in november. De populairste zonbestemmingen waar het gemiddeld warm is hebben wij voor je op een rijtje gezet, het zijn volgens ons de leukste landen.

Kindvriendelijk

Veel mensen met kinderen kiezen vanwege de reistijd voor een zonbestemming binnen Europa. Daar komt bij dat veel ouders een temperatuur van 20 – 25 graden aangenaam warm vinden voor de kinderen doordat het niet te warm is.

All inclusive

Er zijn veel all inclusive resorts waar je kunt genieten van de all in formule. Een all inclusive resort is populair onder zowel gezinnen als koppels vanwege het gemak en de vaste prijs. Je weet namelijk van tevoren wat de kosten zijn, inclusief eten en drinken. Ook vinden veel vakantiegangers het gemakkelijk en gezellig om niet zelf te hoeven koken.

Zonvakantie bestemmingen in Europa:

Vakantiebestemmingen 2024 – 2025

De vakantiebestemmingen van 2024 en 2025 hebben wij al voor je gevonden. Per maand kan je de meest populaire zonbestemmingen bekijken. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een zonvakantie in het voorjaar of najaar en ben je benieuwd waar het op dat moment warm is? De leukste zonbestemmingen per maand vind je in onze top 10. 

Vakantiebestemmingen - aanbieders
Zonvakantie bestemmingen - Sunweb

Leukste vakantiebestemmingen

Zonvakantie bestemmingen: