Vakantiebestemmingen december

Geen categorie

In december begint de herfst plaats voor de winter te maken. Vooral in Europa is dit goed te merken, want zelfs in de zuidelijke landen, zoals Griekenland en Portugal, worden de warme jassen uit de kast gehaald. Hoewel het in Spanje warmer dan in Nederland zal zijn, is het alsnog te fris om hier een heuse zonvakantie aan te koppelen. Ben je benieuwd waar jij naartoe kan reizen voor een zonnige vakantie tijdens de Hollandse winterperiode? Ontdek hier de top 10 vakantiebestemmingen voor de maand december.

Om de zon volop tot je beschikking te hebben, zul je buiten Europa moeten gaan. Nu hoef je niet direct naar Australië af te reizen, want ook dichterbij vallen veel zonrijke gebieden te vinden. Maar, om voor jou de beste accommodatie te vinden, is het wel belangrijk om te weten wat je van de bestemming kunt verwachten.

Bekijk op tui.nl:

[su_list icon=”icon: circle” icon_color=”#42a025″] [/su_list]

Waar schijnt de zon in december?

Wil je lekker op vakantie in december, maar weet je nog niet wat de beste vakantiebestemming is? Hieronder kan je op de website van de vakantiediscounter direct de meest populaire zonbestemmingen voor de maand december vinden.

Bekijk de bestemmingen >>
(vakantiediscounter)

Heerlijk om al die prachtige bestemmingen te bekijken hé! Wij zijn er in ieder geval dol op. Heb je al een mooie reis gevonden? Of ben je nog op zoek naar de ideale reis? De top 10 van vakantiebestemmingen voor de maand december kan je hieronder bekijken.

Vakantiebestemmingen december 2021

Canarische Eilanden

Canarische Eilanden

Nabij Europa, maar wel met aangename temperaturen: je vindt het op de Canarische Eilanden. Waar het in de zomer druk is, zal het in december een stukje rustiger zijn. Vooral ouderen weten hier graag te overwinteren. De temperatuur komt overdag gemiddeld op zo’n 21 graden uit, al kan dat per eiland iets verschillen. Door het zonnige weer kun je niet alleen op een rustig strand verblijven, ook kun je voor avontuurlijke wandelingen in de natuurgebieden of het bezichtigen van culturele bezienswaardigheden in de grotere steden kiezen.


Curaçao

Het eiland Curaçao is bij veel Nederlanders zeer geliefd. Niet alleen doet het wat Hollands aan, zoals de kleurrijke, ‘Zaanse’ architectuur, ook tref je er veel -kindvriendelijke- stranden met een paradijselijk sfeer. Naast de culturele hotspots in de hoofdstad Willemstad vind je er ook indrukwekkende natuurgebieden die zich goed voor avontuurlijke wandelingen of excursies lenen. De onderwaterwereld behoort eveneens tot de mooiste bezienswaardigheden die je middels duikactiviteiten kunt bekijken. Daarnaast mag de temperatuur aangenaam genoemd worden, want deze ligt het gehele jaar rond de 30 graden.


Vakantiebestemming Egypte

Egypte

Wil je niet te ver vliegen, maar wel genieten van de zon? Dan is Egypte vast iets voor jou! Waar het in Europa koel is, ligt de temperatuur hier rond de 23 graden. De vele hotels en resorts bevinden zich nabij de stranden, dus een ontspannen moment is nooit ver weg. Op deze bestemming kun je dan ook verscheidene activiteiten beleven, zoals het bezichtigen van de onderwaterwereld of het bezoeken van culturele bezienswaardigheden. Ook vind je hier kindvriendelijke waterparken.


Thailand

Thailand wordt als één van de mooiste bestemmingen van Zuidoost-Azië beschouwd. Het is dan ook een land waar ‘alles’ in zit: de mooiste stranden in jungleachtige sferen, indrukwekkende natuurgebieden, een traditionele keuken én culturele bezienswaardigheden. Ook de temperatuur is niet mis, want deze ligt rond de 30 graden. Tevens zit je nu, samen met januari en februari, in de minst regenachtige periode. Wil je graag genieten van een eeuwenoude, flamboyante cultuur en jungleachtige natuur? Dan mag je Thailand zeker niet overslaan…


Sal Kaapverdische eilanden

Kaapverdië

Kaapverdie is een populaire vakantiebestemming in december. Geniet van de prachtige all inclusive hotels en resorts. Het weer is er in deze winterzon maand aangenaam.


Florida, Verenigde Staten

Florida wordt als één van de meest zonnige gebieden van de Verenigde Staten beschouwd. Vreemd is dat ook niet, want zelfs in december ligt de temperatuur hier rond de 24 graden. Wat deze plek vooral geliefd maakt, is het bruisende strandleven, maar ook het uitgebreide entertainment, afgestemd op diverse leeftijdscategorieën. Naast bijzondere bezienswaardigheden vind je hier ook veel amusementsparken. En, door de hoge diversiteit aan bevolkingsgroepen tref je hier ook talloze restaurants met internationale keukens. De meeste accommodaties zijn daarnaast van alle benodigde faciliteiten voorzien.


Vakantiebestemmingen 2022

De leukste vakantiebestemmingen van 2022 hebben wij voor je op een rij gezet. Per maand kan je de meest populaire bestemmingen vinden. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een zonvakantie in het voorjaar of najaar en ben je benieuwd waar het op dat moment warm is? De leukste zonbestemmingen per maand vind je in onze top 10. 

Leukste vakantiebestemmingen

Zonbestemmingen

Zonvakantie bestemmingen:

Menu